Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie

de mirela0911 in Pui, 1 Apr 2018 | 4381 vizualizari

 

Un pranz gustos si satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rosii
  • 250 g piept de pui
  • 1 fir de carnat cabanos
  • 1 ceapa rosie
  • ardei kapia rosu
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand incepe sa fiarba apa se adauga o lg de sare. Dupa ce au fiert (furculita intra cu usurinta in ei) se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja.

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie bucati mici. Se pun la prajit in uleiul incins. Se amesteca si se lasa pana se rumenesc usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa deoparte. 

Ceapa se curata, se taie in doua apoi se taie in fasii. Se pune in uleiul in care s-a prajit carnea si se amesteca. Se lasa pana se inmoaie usor.

Intre timp se taie cartofii in cubulete apoi se adauga peste ceapa. Se mai toarna ulei daca este nevoie, se amesteca din cand in cand si se lasa sa se rumeneasca usor. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Carnatul se taie in rondele si se prajeste separat. 

Ardeiul kapia se taie in fasii subtiri.

Se adauga peste cartofi carnea de pui, rondelele de carnati si ardeiul. Se amesteca toate la un loc, se mai adauga sare daca este nevoie.

Se presara patrunjel verde tocat dupa care se pot servi alaturi de muraturi asortate.

Pofta buna 

TIPS-URI

1

Este de preferat a se folosi cartofi rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si carnati, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta de cartofi